Pages

Jun 10, 2009

Award dari Kak Jee...

Alhamdulillah.... dapat award dari kak jee.. hehehehe... jom same-same kite explore ape award yang kak jee dah bagi kat saya..


1-Copy this award and place it at your blog


2-Give 5 interesting facts about the giver..
1. Selalu bagi yani kata-kata semangat... Mekaseh kak jee...
2. Always smiling!!! Senyum sokmo kak jee.... hehehe... :)
3. Kami same-same 'bermata empat'. kui3....
4. Same jawatan.... hehe.. Exco Informasi dan Multimedia.
5. Blogger!!! tapi kak jee lagi expert lar.. huhuhu...

3-give 10 things about yourself
1. Sangat menggemari gadgets.... camera, lap top, handphone.... tapi sekadar minat. Tidaklah
sampai nak membeli.. huhuhu...
2. Sangat suuukkkkaaaaa kat kucing. Entah lar... sebab dari lahir dah dikelilingi kucing....
3. Suka buat kek, roti, kueh.... suka makanan itali. hehe... terutamanya speghetti... besh nyer!!! Tapi ape pun, masak asam pedas dan juga tom yam tetap menjadi pilihan di hati... :)
4. Sangat pantang ke kedai buku. huhuhu.... boleh pokai lar. Lebih-lebih laagi pesta buku. Huhu... suuukaaaa buku!!
5. Rindu sangat kat adik beradik matrik (KMNS). along, alang, achik, ateh, uda dan ucu. Korang sumer rindu tak kat angah korang nie??? hehehe... :)
6. Rindukan ukhuwah yang terbina di UiTM... Rindu kat kakak2 serta sahabat2 seperjuangan yang lain.
7. Suka mandi malam-malam.. Selalu kena marah dengan kak jang, kak masyitah dan kak midah. hehe... Insya-Allah... yani cube kurangkan yer.
8. Lagi suka duduk rumah daripada keluar. (adik saya kate macam orang tak de life je. Bagi saya, daripada keluar tanpa hala tuju dan habis duit, baik duduk rumah jer. banyak lagi keje boleh buat. Salah satunyer adalah benda nie. hehe...)
9. Suka buah pisang.!!! :)
10. Saya specky... hehe..

4-Give this award to 4 bloggers lain
1. Kak Masyitah yang dirindui. hehehe....
2. Marhamah aka akito. kui3...
3. Mimie yang comel!! huhu...
4. Fatimah yang sentiasa cool.. hehe....

1 comment:

srikandi Hamzah said...

yani..akak x expert sgt la..mcm sama je minat kita ni..em..musykil3..betul ke?..tp mcm betul la..
salam rindu dr bumi KEDAH yang aman ini..(,")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...